Doğal Organış Şifa İlaçlarından Bir tanesi daha Hakkında Sizlere Bilgi Vermek İstedik Udi hindi Şifa deposu Olarak Bilinen Ürün Bir Çok Hastalığa İyi Geldiği Gibi Aynı Zamanda tek Bir Amaç..
Doğal Organış Şifa İlaçlarından Bir tanesi daha Hakkında Sizlere Bilgi Vermek İstedik Udi hindi Şifa deposu Olarak Bilinen Ürün Bir Çok Hastalığa İyi Geldiği Gibi Aynı Zamanda tek Bir Amaç İçinde Kullanılmayan Bir Bitkisel Bir Hastalığınız Olmasa’da Kullanmanızı tavsiye Ederim Güç Verecek rahatlatacak Size iyi Gelecektir Aynı Zamanda Korana Vürese karşıda Direnç Sağladığı Söylenmektedir Vucud Direncini Güçlü Tuttuğundan Dolayı Hastalıklara Karşı Savaşıyorsunuz Mıkroplara Karşı Etki Sağlar
UDİ HİNDİ NEDİR?
Udi Hindi, Doğu Asya topraklarında yetişen, odunsu bir yapıya sahip olan udi hindi bir ağaçtan elde ediliyor. Çin’de yoğun olarak görülen bu ağaç, her mevsim yaprakları tespit edilen ve mevsim geçişlerinden etkilenmeyen bir türdür. Bitkinin başka adı ise öd ağacıdır.
Udi Hindi kozmetik sektöründen geleneksel tıbba çoğu alanda kullanılıyor. Türkiye’de ise Udi Hindi fazlalıkla süs bitkisi olarak yetiştirilmektedir. Fakat Udi Hindi, sadece bir süs bitkisi olmakla kalmayıp, bugünümüzde çağdaş tıpta da kullanılmaya başlanmıştır.
Udi Hindi bitkisi, doğru şekilde kullanılması durumunda bağışıklık düzeneğinin güçlenmesine, vücuttan mikropların atılmasına ve çoğu hastalığın tedavi sürecinin hızlanmasına destek olur. Udi hindi, daha çok yağ ve toz durumunda tüketilir.
İçeriğinde udi hindi tozu, saf zeytinyağı, bal, zencefil, tarçın ve limon kullanılarak hazırlanan udi hindi yağı bağışıklık düzeneğinin güçlendirilmesinde gerektiğince etkilidir.
Vücuttan mikropların atılmasını sağlar: Bilinen en kuvvetli natural antibiyotiklerden biri olan Udi Hindi, derli toplu bir şekilde kullanılması durumunda vücuttan mikropların atılmasında gerektiğince yararlıdır.
İltihap ve iltihaplanmalara karşı yararlıdır: Genellikle toz durumuna getirilmiş udi hindi bitkisi, balla karıştırılarak tüketilmesi durumunda antibiyotik özelliği kazanır. Doğru oranda tüketilmesi durumunda Udi hindi tozu iltihap ve bulaşmaların vücuttan atılmasını sağlar.
Boğaz ağrısı ve burun akıntısına karşı etkili: Boğazı yumuşatması sebebiyle boğaz ağrılarına ve genel iltihaplanma hallerinde etkili olmaktadır. Balgam bozukluğu yaşayanlar, udi hindi tüketerek solunum yolunu rahatlatabilir, burun akıntıları ve burun tıkanıklığı gibi problemlerin önüne geçebilirler.
Mide ağrıları ve gerilim iyi gelir: Udi Hindi sakinleştirici özelliğe sahiptir. Düzenli bir şekilde tüketilmesi durumunda, mide ağrılarına ve gerilime iyi gelir. Bal şerbetiyle Udi Hindi tozunu karıştırıp ılık su ile beraber tüketmek, baş ağrılarına karşı da etkilidir.
Cilt sağlığına yararlıdır: Udi Hindi, cildin daha sıhhatli ve parlak görünmesine yarar sağlar. Hafif dereceli yanıklar ve egzama hastalığında tercih edilen bir bitkidir. Cildi yeniler, maske olarak uygulandığında ölü derileri atar ve lekelerin giderilmesini sağlar.
Ağız kokusunu giderir: Hoş bir kokuya sahip olması sebebiyle ağız kokularını giderir. Gün ortamında bir oran udi hindi bitkisi çiğnenmesi, ağız kokusu bozukluğunda etkili olur.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)